Ukrajina ve filmu

Ukrajina už rok vzdoruje otevřené ruské agresi. Podívejte se na filmy, které vám pomohou porozumět lidem a krajině, na které upírá pozornost celý svět.

Pomáháme způsobem, jaký umíme nejlépe: prostřednictvím filmu. Vloni jsme finančně podpořili ukrajinské filmaře, aby zdokumentovali následky ruské invaze, ale i festival Docudays UA. I po roce jsme přesvědčeni,že objektivní a ověřené informace, které pocházejí přímo z místa konfliktu, jsou velmi důležité. Příběhy očitých svědků zaznamenané na film přispějí k dokumentaci novodobé evropské historie.

Vybrané filmy

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít